Dixon Logobollskampanj!

Vart 13:e dussin gratis! Beställ nu!

Miljövänliga Golfpeggar

Posted: January 20th, 2013 | Author: admin | Filed under: BioGolf Miljövänliga Golfpeggar | No Comments »

En trevlig presentidé för alla golfare! BioGolf peggarna är tillverkade av vetestärkelse och är lika starka som träpeggar men segare och håller därför längre. Peggarna är biodynamiskt nedbrytbara och försvinner efter bara några veckor i naturen. Bra för golfbanan och miljön. 

En miljövänlig produkt, kul att prata om, trevlig att ge bort och uppskattad som present. Peggarna passar dessutom utmärkt till våra miljövänliga bollar, Dixon Earth, Wind & Fire!

Nu kan du beställa mycket små serier, från 100 st BioGolf peggar med tryck på. Vi trycker peggarna direkt i en bläckstråleskrivare, dvs., ingen kliché eller annan startkostnad. Det här betyder att vi kan trycka personliga peggar till alla deltagare i en golftävling. Vad kan vara trevligare än en liten påse peggar med sitt eget namn på? 

Vill du ha några hundra eller hundratusen, inga problem. Levererans sker normalt på ca 10 – 15 dagar.

Hitta på en kul text eller hälsning, två rader med ca 20 – 25 tecken per rad ingår i priset!!Leave a Reply