Dixon Logobollskampanj!

Vart 13:e dussin gratis! Beställ nu!

Dixon Wind

Posted: January 29th, 2013 | Author: admin | Filed under: Dixon Wind | No Comments »

Dixon Wind, världens längsta miljövänliga golfboll

Liksom världens första miljövänliga golfboll, Dixon Earth är också Dixon Wind enbart tillverkad av återvinningsbara material och innehåller inga tungmetaller som tungsten, kobolt eller bly. Vilket faktiskt de flesta andra bollar gör. Igen har man lyckats skapa en boll i bästa kvalitet, med en utmärkt boll och spelkänsla men den här gången med fokus på längd. Dixon Earth bollarna står väl i paritet de flesta 2-dels bollar men är också starka konkurrenter till många 3-dels bollar.

Longdrivers of Stockholm väljer Dixon!

Longdrivers of Stockholm, Marcus Edblad och Mikael Lindblom spelar nu på Dixon bollar. Det ger bättre kontroll och längre slag. Se mer i filmklippet nedan.

Även Sean “The Beast” Fister, trefaldig världsmästare i Longdriving slår längre med Dixon!

Dixon Earth har blivit en succé i USA bland både spelare och Pro’s. Bland annat kan vi nämna att Sean Fister, trefaldig världsmästare i Longdriving spelar Dixon och säger ” “I have never hit another ball farther than I hit the Dixon Wind.” Och då menar han långt!

Dixon Wind bollarna är 100 % återvinningsbara. Förpackningarna är naturligtvis tillverkade i 100 % återvunnet material. Bollarna levereras i förpackningar om ett dussin eller i förpackningar med 3 bollar. Både Dixon Earth och uppföljaren Wind är alldeles utmärkta bollar för profil och presentreklam som dessutom skapar ett mervärde.

Dixon Wind har ett unikt dimpelmönster som ger en lägre bollbana och mindre spinn. Därmed blir det också längre och rakare slag.

Det här är bollen för dig som vill ha en lite hårdare boll för långa och raka slag.

* Extrem distans
* 428 Monster Dimple mönster för ultimat längd och precision
* Elastiskt Eco-skal för maximal hållbarhet och spinnkontroll
* Förtätad förgjuten “grön” kärna genererar extra rekyl för längre slag

Här finns ett A4 datablad i PDF format: Dixon Wind.pdfLeave a Reply